Suia matauila ta'avale LED: Aisea e le mu ai?

A o'o mai i moli o le ta'avale, o pulu LED e lauiloa mo lo latou ola umi ma le malosi. Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻaoga latou te iloa latou te le faʻaleleia le susulu pe a latou faʻapipiʻi moli LED. Aisea ua faapea ai?

 

1. Fa'ateleina lumen fa'atatau

I se tulaga masani, o le maualuga o le lumen, o le tele o le susulu malamalama ma le susulu o le malamalama. A fa'atau mo moli o le ta'avale, e mafai ona fa'atele pe fa'aigoa fa'aigoaina nisi paoa ma lumens, e faigata ai i tagata fa'atau ona fa'amasinoina le fa'atinoga moni o le oloa.

 ta'ita'i ili moli

2. Le lelei le fa'amamaina o le vevela

I se siosiomaga overheated, o le a aafia ai le ola o le LED. A o faʻaalia i le siosiomaga i fafo mo se taimi umi, e faigofie foi ona maua le pefu ma le vai.

Ina ia mautinoa le susulu tumau, o moli o le LED e maualuga tele manaʻoga mo le faʻafefe o le vevela.

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o moli o loʻo i luga o le maketi ma faʻailoga le manino o le vevela ma le leaga o aʻafiaga o le vevela, ma o nei moli e masani ona i ai le ola puupuu ma le le lelei o le faatinoga.

O le fa'afefe vai o se tasi lea o tulaga mana'omia mo moli ulu. O nisi o moli o le LED e na'o le IP34 i le fa'avasegaina o le susu ma le pefu, lea e le lava e faʻafetaui ai le leaga o le tau.

ta'ita'i moli malamalama

3. Fuafua fa'alava oloa

O le mamanu malamalama o le moli ulu e fesoʻotaʻi ma le saogalemu o le taʻavale. O le mamanu o le ulu lamepa umi tele ma le lautele o le va o lopa moli e faigofie ona taitai atu ai i le leaga o le lamepa

 

4. Faʻapipiʻi le talafeagai

O le faʻapipiʻiina o moli taʻavale taʻavale e faigofie, ae e tatau foi ona faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i lea laasaga ma lea laasaga e tusa ai ma faʻatonuga o oloa. Afai e le faʻapipiʻiina saʻo, o le a mafua ai ona salalau le mamanu o le moli, le taulaʻi, ma maua ai vaega pogisa.

 

E fa'afefea ona fo'ia e le au gaosi mea tau ta'avale maualuluga nei fa'afitauli?

Le faʻapipiʻiina oWWSBIUe faigofie, ae e tatau foi ona tatou faapipiiina ma le faaeteete i lea laasaga ma lea laasaga e tusa ai ma faatonuga oloa. Afai e le faʻapipiʻiina saʻo, o le a mafua ai ona salalau le mamanu o le moli, le taulaʻi, ma maua ai vaega pogisa.

 

E fa'afefea ona fo'ia e le au gaosi mea tau ta'avale maualuluga nei fa'afitauli?

 

WWSBIU ose kamupani fa'apitoa i le gaosiga ma le gaosiga o masini ta'avale.

O loʻo i ai i le kamupani se 'au R & D faʻapolofesa faʻapitoa mo le foia o faʻafitauli e pei o moli taʻavale ma femalagaaiga i fafo, ma ua tuuto atu i le atinaʻeina ma le gaosiga o le maualuga ma le maualuga o le manaʻomia o moli LED, pusa taualuga ma faleie taualuga.

 moli ulu susulu Molī ta'ita'i

O lenei moli ulu o le LED o se tasi omatauila moli malamalama sili ona susulu i luga o le maketi. E fa'aaogaina se pu'upu'u mamana e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga le malamalama maualuga, ma o le ili i lalo e mafai ona fa'aitiitia lelei le vevela.

E faia i le alumini alumini e faʻaleleia ai le tumau. Ole fua ole susu e oʻo ile IP67 ma e mafai ona faʻafetaui ile leaga ole tau i fafo.

 

E ui lava ua mamanuina matauila taʻavale LED ina ia tumau, latou te feagai pea ma faʻafitauli e taofia ai i latou mai le moli. E ala i le malamalama i nei faʻafitauli, e mafai ona e faʻamautinoa o le moli o lau taʻavale e faʻalagolago ma aoga. O le mea lea, o le filifilia o se gaosi oloa LED lelei o se auala faʻalagolago


Afai e te fia iloa atili pe fa'atau molī ta'avale, fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o le ofisa o le WWSBIU:
Upega tafa'ilagi a le kamupani:www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Taimi meli: Iuni-13-2024