O a ni aogā o le fa'apipi'iina o se pusa o le taualuga?

Pe a fuafua se malaga, pe e iai se taimi e te feagai ai ma faafitauli o le tele naua o atopaʻu e ofi i totonu o lau taavale? O le tele o mea i totonu o lau ta'avale ua tumu ai le avanoa.

A pusa taualugae mafai ona foia lenei faafitauli mo oe, ma e mafai foi ona aumaia ia te oe isi faamanuiaga:

 

Fa'ateleina avanoa e teu ai

O se tasi o mea sili ona iloagofie o le a taavale pusa taualuga o le avanoa faaopoopo e teu ai. Pe o e alu i se tafaoga faaleaiga, se malaga tolauapi, pe na o le manaʻomia o se avanoa faaopoopo mo mea e pei o mea taʻaloga, o se pusa taualuga e mafai ona faʻaogaina ai mea e le mafai ona ofi i totonu o le ogalaau o lau taavale.

Tele atopau i totonu o le ogalaau 

Fa'aleleia le mafanafana i totonu

E ala i le faʻanofoina o atopaʻu ma isi mea tetele i se pusa taualuga mo le teuina, e mafai ona e faʻalauteleina le avanoa i totonu o lau taavale. E mafai ona fa'alelei atili ai le pasese pe a tietie, ma fa'afiafia atili ai malaga umi.

 

Faʻaleleia le saogalemu

taualugapito i luga o pusa e masani ona faʻapipiʻiina i se masini loka mautu e sili atu ona puipuia au mea nai lo fata taualuga masani. O le puipuiga lea e mafai ona puipuia ai au mea totino ma aua ne'i leiloa pe a faimalaga.

fata ato

 Tau

O pusa taualuga e sili ona lelei e savili ma le tau, e puipuia ai au mea mai timuga, kiona, ma isi tulaga faigata. E fa'amautinoaina e tumau au mea e le timu ma fa'asao, tusa lava po'o le a le tau pe a e alu i fafo.

 

Lelei fa'alapotopotoga

Pe a teuina atopaʻu i totonu o se pusa taualuga, faʻapipiʻiina le teuina e faigofie ai ona toe aumai mulimuli ane. Nai lo le fa'aulu uma o au ato mea i totonu o le ogalaau, e mafai ona e teu lelei lau ato i totonu o le pusa o le taualuga, fa'afaigofie ona su'e mea e te mana'omia pe a mana'omia.

 pusa taualuga tele

Fetuuna'i

O pusa taualuga e mafai ona faʻaaogaina mo faʻamoemoega eseese. Pe e te manaʻomia se avanoa faaopoopo mo se malaga i luga o le auala, felauaiga mea taʻaloga, poʻo le siitia o fale, e mafai ona e mauaina mea e te manaʻomia.

 

Faʻaleleia le tufatufaina o le mamafa

Pe a faatusatusa i fofo o uta i tua, o le mamafa o se pusa taualuga e sili atu ona tufatufaina tutusa. Ole mea lea e fa'atumauina ai le paleni ma le fa'afoeina o le ta'avale, ma maua ai se fa'ata'avale saogalemu.

 

Fuafuaga aerodynamic

O pusa faʻaonaponei faʻaonaponei ua mamanuina i le aerodynamics e faʻaitiitia ai le teteʻe o le matagi ma toso, faʻatagaina tagata faʻaoga e taʻavale ma se pusa taualuga e aunoa ma le faʻaaogaina o suauu.

 

WWSBIU Pusa Taualuga Maualuga

pusa taualuga taavale 450L

O lenei Pusa Taualuga Tele e fetaui ma manaoga uma o loʻo i luga. E faia i mea e sili ona lelei ma e iai lanu eseese mo oe e te filifili mai ai. O le gafatia tele e mafai ai ona e faʻapipiʻi le tele o mea ato e aunoa ma le faʻaogaina o avanoa i totonu o le taavale. Ose fesoasoani lelei mo lau malaga.


Afai e te fia iloa atili pe fa'atau molī ta'avale, fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o le ofisa o le WWSBIU:
Upega tafa'ilagi a le kamupani:www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Taimi meli: Iuni-24-2024