O a ni mea le lelei o fale'ie atigi malo?

A tolauapi, e taua tele le i ai o se nofoaga malolo lelei ma faigofie, ma afaleie i luga o le falee mafai ona ausia lenei manaʻoga.

E tele ituaiga o faleie i luga o le fale, ma o le faleie sili ona lauiloa o le faleie maaa. I lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le lelei ma le le lelei o faleʻie malo.

 faleie taualuga o taavale

Tulaga lelei o fale'ie atigi malo

 

Faigofie e fa'aoga

O le lelei o fale'ie atigi malo e faigofie ona fa'atutu. E ala i le pou hydraulic o le faleie, e mafai ona faigofie ona tatalaina ma faʻaaogaina, faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o faleie i luga o le eleele.

 

Afai e te manaʻomia le suia o le nofoaga, e mafai ona e gaugau i luga ma tuʻu ese.

 

Tumau ma ola umi

O le atigi o le taualuga o le fale'ie malō e faia i mea malolosi e mafai ona tatalia le leaga o le tau, e pei o timuga mamafa ma le malosi o le la.

 

Avanoa avanoa

Pe a tatalaina, e mafai e le fale'ie taualuga maaa ona maua ai se avanoa e momoe ai. O le faleie e masani ona faʻapipiʻiina i se faʻamaʻi, lea e masani lava ona lava e faʻaoga ai tagata e toʻalua i le tolu.

 

Pe a faatusatusa i faleie atigi vaivai, o faleie maaa e iai le puipuiga lelei ma e mafai ona maua ai se siosiomaga moe lelei.

 

Fetuuna'i

O faleie maaa o le taualuga e fetaui lelei mo taavale eseese ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi i le tele o taavale. Mo tagata tolauapi e fiafia i tolauapiga, o fale'ie atigi malo o se filifiliga sili ona lelei.

 Itu lelei ma le le lelei o fale'ie taualuga atigi malo

Le lelei o faleie fa'ato'a atigi malo

 

Faʻateleina le faʻafefe o le matagi

 

A maeʻa ona faʻapipiʻi se faleʻie faʻamaʻa, o le a faʻateleina le faʻafefe o le matagi, ma mafua ai ona faʻateleina le faʻaaogaina o le suauu.

 

Taugata

Pe a faatusatusa i faleie masani, e masani ona sili atu le taugata o faleie malō. Ae ui i lea, o le tele o tagata tolauapi o loʻo filifilia pea faleʻie faʻamaʻa o le taualuga ona o lo latou tumau ma le faʻaogaina.

 

O loʻo i ai faleie i luga o le fale e le tutusa lelei ma maualuga tele tau i luga o le maketi, o lea e tatau ai ona e malamalama lelei aʻo leʻi faʻatau.

 

mamafa

Ole mamafa ole fale'ie pito i luga ole fale e masani lava ile 60kg-80kg. E eseese foi mea e faaaoga mo faleie e eseese le mamafa. O le mea lea, e tatau ona e mafaufau i fale'ie taualuga eseese e tusa ai ma le gafatia o le avega ma le faʻamoemoe o le taavale.

 

E le talafeagai mo le ola umi

E ui lava o faleie maaa o le taualuga e maua ai se avanoa moe lelei, e le talafeagai mo le faʻaaogaina faʻaauau ona o le utiuti o le avanoa ma faiga faʻafefe faigofie.

https://www.wwsbiu.com/outdoor-tent-high-quality-car-roof-tent-hard-shell-automatic-camping-tent-product/

O mea o loʻo i luga o le lelei ma le le lelei o faleʻie taualuga atigi malo. E mafai ona e filifilia le faleie taualuga e fetaui mo lau taavale e tusa ai ma ou manaʻoga.

Afai e iai ni au fesili e uiga i le filifilia o se fale'ie taualuga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i leWWSBIU'au e fa'atalanoa ou atugaluga ma su'e le fale'ie pito sili ona talafeagai mo oe.


Afai e te fia iloa atili pe fa'atau molī ta'avale, fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o le ofisa o le WWSBIU:
Upega tafa'ilagi a le Kamupani: www.www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Taimi meli: Iul-29-2024