O le a le mea e iloa ai le umi o le ola o se moli ulu LED?

I tausaga talu ai nei, ua fa'atuputeleina le ta'uta'ua o moli o le LED ona o lo latou malosi malosi, tumau, ma le pupula maualuga. A'o to'atele ave ta'avale e sui atu iUila moli ulu, e taua le malamalama i faʻamanuiaga ma le umi o nei fofo faʻamalamalamaga fou.

Molī ta'ita'i E le pei o mataua halogen masani, o moli fa'a LED e sili atu le umi. I le averesi,Molī ulu ta'ita'iia i ai se olaga tautua i le va o le 20,000 ma le 100,000 itula, lea e tele taimi e umi atu nai lo le faʻamalama halogen. O le umi o le ola e le gata e faʻaitiitia ai le tele o taimi e sui ai moli, ae faʻasaoina foi tupe i se taimi umi. Ae ui i lea, o le ola o moli ulu LED e faalagolago i le tele o mea.

 https://www.wwsbiu.com/220w-super-bright-headlight-led-laser-headlight-product/

Tulaga lelei o moli ulu:Molī fa'alelei maualuga o le LEDe faia i le alumini alumini. O lenei mea o loʻo i ai le faʻaogaina o le vevela sili ona lelei ma e mafai ona faʻaumatia lelei le vevela e gaosia e le vaʻa LED vave ma faʻamautu le faʻaogaina o le LED.

Siosiomaga faʻaoga: Ina ia faʻaleleia le ola tautua o moli moli, pe a faʻaaogaina moli moli, e tatau ona tatou gauai atu i le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga o loʻo i luga o moli moli, e pei o le maualuga o le vevela, siosiomaga maualuga maualuga, ma le maualuga.

Faʻasalaga vevela: A maualuga le malosi o moli faʻauluulu LED, o le le lelei o le vevela o le a afaina ai lona olaga. I le taimi nei, o le tele o moli o le LED i luga o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻafefe vevela. O le mea lea, o le filifilia o moli moli e faia i mea sili ona lelei e mafai foi ona faʻalauteleina lona ola. olaga.

 https://www.wwsbiu.com/220w-super-bright-headlight-led-laser-headlight-product/

E faaopoopo atu i lo latou ola umi, o moli o le LED e ofoina atu le susulu sili atu pe a faatusatusa i mataua halogen masani. Le malamalama pa'epa'e susulu na gaosia ematauila LEDfaʻaleleia le vaʻaia o auala, faʻatagaina avetaavale e sili atu le vaʻai i tulaga eseese o le taʻavale. O le faʻateleina o le vaʻaia e le gata ina faʻaleleia ai le saogalemu, ae faʻaitiitia ai foi le vaivai o mata, e maua ai se faʻaleleia atili o le taʻavale.

E le gata i lea, o moli o le LED e lauiloa mo lo latou malosi malosi. E itiiti le eletise latou te fa'aogaina nai lo matauila halogen masani, o lona uiga latou te fa'aitiitia le fa'amamafa i le eletise o le ta'avale. O lenei malosi malosi e mafai ona sili atu ona faʻasaoina le faʻaaogaina o suauu ma puipuia taʻavale taʻavale mai le mu ona o le tele o le uta.

 https://www.wwsbiu.com/220w-super-bright-headlight-led-laser-headlight-product/

E pei o soʻo se vaega o taʻavale,Molī ulu ta'ita'io le a umi se taimi i le tausiga lelei. E ui o matauila LED e lauiloa i lo latou tumau, e taua foi le tausia mama ma saoloto mai otaota ina ia mautinoa le lelei o le faatinoga. O le siakiina pea ma le fa'amamāina o au moli e mafai ona fesoasoani e puipuia so'o se fa'afitauli ma fa'atumauina pea lo latou susulu ma le umi o le ola.


Afai e te fia iloa atili pe fa'atau molī ta'avale, fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o le ofisa o le WWSBIU:
Upega tafa'ilagi a le kamupani:www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Taimi meli: Me-16-2024