O le Talafa'asolopito o Fale'ie Taualuga

faleie taualuga o taavalesa i ai mo le tele o sefulu tausaga, ma e iai a latou talaʻaga mauoa ma manaia.O nei ituaiga o faleie ua mamanuina e faʻapipiʻi i luga o le taualuga o se taavale, e maua ai se avanoa moe lelei mo tagata tolauapi ma tagata fiafia i fafo.

O le Talafa'asolopito o Fale'ie Taualuga (1)

2. O uluai faleie taualuga o taavale sa faaaoga i le 1930s e tagata tulimanu tetele i Aferika.O nei faleie e masani ona faia i tapoleni ma faʻapipiʻi i luga o le taualuga o taʻavale safari, e maua ai se nofoaga saogalemu ma faʻalelei mo tagata tulimanu e momoe ai aʻo malaga umi.

3. I le 1950 ma le 1960s,faleie taualuga o taavaleua sili atu ona avanoa mo tolauapiga faafiafia.O nei faleie e masani lava ona faia mai tapoleni poʻo isi mea umi ma sa mamanuina e faʻapipiʻi i luga o fata taualuga o taavale ma SUV.

Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (3)
Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (8)

I le aluga o taimi, o faleie taualuga o taavale na sili atu ona alualu i luma ma faʻapitoa.I aso nei, o le tele o fale'ie taualuga o taavale faʻaonapo nei ua faia mai mea mama e pei o fiberglass ma alumini, e faigofie ai ona feaveaʻi ma faʻapipiʻi.E masani ona aofia ai foliga e pei o faʻamaʻi faʻapipiʻiina, moli LED, ma faiga faʻafefe e maua ai se tolauapi faʻalelei ma faigofie.

Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (2)
Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (4)

O se tasi o itu taua o faleie taualuga o taʻavale o loʻo tuʻuina atu i tagata tolauapi se avanoa maualuga e momoe ai, lea e mafai ona aoga faapitoa i nofoaga e le tutusa pe papa.Latou te ofoina atu foi puipuiga mai manu ma iniseti, ma e mafai ona seti vave ma faigofie.

I tausaga talu ai nei, o faleie taualuga o taʻavale ua faʻateleina le lauiloa i fafo atu ma tagata tolauapi.Ua avanoa nei i le tele o lapopoa ma sitaili, ma ua faʻaaogaina mo mea uma mai le tolauapi o aiga i malaga i aso e tele i nofoaga mamao mamao.

Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (5)
Le Tala Fa'asolopito o Fale'ie Taualuga (6)

I tausaga talu ai nei, o le lauiloa o faleie taualuga o taavale ua tupu tele, ma le tele o kamupani o loʻo faʻapitoa i la latou gaosiga.I le tali atu i lenei mea, o nisi tagata gaosi oloa ua amata ona faʻataʻitaʻi i le mamanu, faia ni faʻataʻitaʻiga e ofoina atu faʻaopoopoga faʻapitoa e pei o paneta o le la, mattress fausia ma moli moli.

E ui lava i ni suiga i le mamanu, ae ui i lea, o faleie taualuga o taavale e tumau pea le tutusa ma faʻataʻitaʻiga muamua na faʻaaogaina e tagata suʻesuʻe i le seneturi talu ai.Pe fa'aoga mo le fa'aogagofie, puipuiga po'o le na'o le fa'ata'ita'iga, latou te tumau pea ose vaega taua o tu ma aga i fafo ma e ono tumau ai mo le tele o tausaga a sau.

Afai e te fia iloa atili pe fa'atau molī ta'avale, fa'amolemole fa'afeso'ota'i sa'o le ofisa o le WWSBIU:

  • Upega tafa'ilagi a le kamupani:www.wwsbiu.com

  • A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City

  • WhatsApp: Murray Chen +8617727697097

  • Email: murraybiubid@gmail.com


Taimi meli: Apr-20-2023